Young Europe SocietyAsociația Young Europe Society (Y.E.S.) este o organizație non-guvernamentală non-profit care are scopul de a contribui la dezvoltarea tinerilor, inspirându-le un simț de cetățenie activă.

Y.E.S Promovează mobilitatea în și în afara Europei, educație non-formală si dialog intercultural, și încurajează angajabilitatea și incluziunea tuturor tinerilor, indiferent de fundalul lor educațional, social și cultural.

Misiunea  Asociației Y.E.S.  este de a promova și a aduce un plus de valoare educației participativăși cetățeniei active și îmbunătățirea parteneriatelor cu instituțiile, organizațiile și persoanele care sunt active în același domeniu.

Scopul Y.E.S.  este de a facilita schimburile de experiență între tineri pentru a crește nivelul de informație, toleranță, conștientizare cu privire la culturi diferite, promovând unitate și diversitate.

 

Y.E.S. contribuie la sintetizarea și interconectarea tinerilor de-a lungul unor diferite mijloace precum workshop-uri, seminare, conferințe, schimburi internaționale, toate planificate și creeate cu scopul de a-i aduce pe participanții cu diferite opinii si experiențe împreună.

Obiectiv

  • Promovează cetățenia activă în rândul tinerilor în general și cetățenia europeană în particular;
  • Dezvoltarea solidarității și promovarea toleranței între tineri, în special în vederea consolidării coeziunii sociale în Europa;
  • Întreținerea înțelegerii reciproce între tineri în țări diferite;
  • Promovează cooperarea europeană în domeniul de tineret;

SHARE

Sign up to receive details about upcoming projects & events!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Top